Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه ایرنا؛ «کاظم کمالی نسب» معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۳ تهران گفت: همزمان با روز جهانی مبارزه با مواد مخدر(پنجم تیرماه)، برنامه جمع آوری فیلتر سیگار از معابر و بوستان ها در منطقه ۳ اجرا شد.

وی با بیان اینکه دوست‌داران محیط زیست با حضور در معابر و بوستان های این منطقه به جمع آوری فیلترهای سیگار اقدام کردند، گفت: هدف از این اقدام آگاه سازی و ایجاد احساس مسئولیت در افراد سیگاری نسبت به محیط زیست و  یادآوری به افراد است تا ته مانده سیگار را به جای رها کردن در محیط، در سطل‌های مخصوص زباله بیندازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون شهردار منطقه ۳ تهران عنوان کرد: علاوه بر جمع‌آوری فیلترهای سیگار، شرکت کنندگان در این رویداد فرهنگی و زیست محیطی با افراد و جوانان سیگاری گفت‌ و گوهایی داشتند که نتیجه آن قول مساعد جوانان برای انداختن ته مانده سیگار درون سطل‌های زباله بود.

مسیرهای ویژه دوچرخه در منطقه ۱۹ از مرز ۱۸ کیلومتر عبور کرد   

«علی توکلی» شهردار منطقه ۱۹ از تجهیز این منطقه به بیش از ۱۸ کیلومتر مسیر ویژه دوچرخه در راستای توسعه فرهنگ حمل و نقل پاک خبر داد.

وی با اشاره به احداث ۱۲ کیلومتر مسیر ویژه دوچرخه در معابر عمومی این منطقه و احتساب ۵ هزار و ۴۵۰ متر مسیر دوچرخه در بوستان ولایت بیان کرد: در حال حاضر با  اجرای یک کیلومتر مسیر ویژه دیگر در بلوار شقایق حد فاصل خیابان پیروز تا بزرگراه شهید کاظمی و نیز بوستان شقایق، مسیرهای احداثی این منطقه از مرز ۱۸ کیلومتر عبور کرد.

وی به اهمیت افزایش مسیر سبز دوچرخه با هدف کاهش آلودگی هوای شهر تهران و ارتقاء حمل و نقل پاک در راستای توسعه شهر انسان محور و همچنین اولویت قرار دادن این موضوع در برنامه های توسعه ای منطقه اشاره و بیان کرد: در همین راستا نیز شهرداری این منطقه در کنار اقدامات عمرانی و ترافیکی ویژه احداث مسیرهای دوچرخه، ترویج فرهنگ استفاده از دوچرخه و ترغیب شهروندان به این امر را در قالب اجرای برنامه های فرهنگی و آموزشی همواره مد نظر قرار داده است.

به گفته توکلی خیابان های وصال، یاس، میثاق جنوبی، مطهری جنوبی، بلوار شقایق از درب شماره ۷ میدان مرکزی میوه و تره بار تا ابتدای میدان شقایق و در ادامه تا خیابان شکوفه، خیابان سهیل شمالی و ... از معابر اصلی هستند که مسیرهای دوچرخه در آن ها اجرا شده است.

این مسئول همچنین به تشریح اقدامات عمرانی نگهداشت معابر منطقه پرداخت و گفت: طی هفته گذشته نزدیک به هزار تن آسفالت صرف بهسازی معابر رینگ بوستان ولایت، خیابان بهمنیار، مسیر دهکده توحید به بزرگراه خلیج فارس، متروی شاهد و ... شد.
به گفته شهردار منطقه طی اقدام عمرانی دیگری زمین اسکیت بوستان ۲۲ بهمن به منظور تسهیل بهره برداری شهروندان، با صرف ۱۲۰ تن آسفالت مرمت شد.

رویداد مشارکتی «همسایه هم» در محله ایوانک عملیاتی شد

«حسن صفات»، شهردار منطقه ۲ تهران گفت: رویداد همسایه هم با حضور شهردار، معاونین و مدیران شهری منطقه ۲ و کاشت باغچه مشارکتی در محله ایوانک عملیاتی شد.

وی گفت: رویداد همسایه هم با هدف ایجاد رفتار پایدار و جلب مشارکت شهروندان در محلات به عنوان یکی از فعالیت‌های فرهنگی و آموزشی در دستور کار مدیریت شهری قرار گرفته است.

وی عنوان کرد: حفظ محیط زیست و مدیریت پسماند یکی از معضلات مهم ملی و شهری است که تنها با مشارکت فعال شهروندان قابل بهره‌برداری است و این مساله نیازمند برنامه‌ریزی در حوزه فرهنگی و آموزشی است.

شهردار منطقه ۲ با تشکر از استقبال و مشارکت حداکثری شهروندان محله ایوانک در طرح "کاشت و نگهداشت مشارکتی گل و گیاه در محیط همسایگی" و طرح ارتقای فرهنگ آپارتمان نشینی افزود: امید است با اجرای پویش آپارتمان نشینی و همچنین مشارکت شهروندان بتوانیم در مسیر ایجاد شهر ایده‌آل حرکت کنیم.

دور جدید فعالیت های جمع آوری پسماند خشک در مرکز شهر تهران آغاز شد

«نصراله آبادیان» شهردار منطقه ۱۱ تهران گفت: با تجهیز کارگاه پیمانکار جدید پسماند که با حضور ناظرین عالی سازمان مدیریت و پسماند شهرداری تهران به اجرا در آمد؛ دور جدید فعالیت های جمع آوری پسماند خشک در مرکز شهر تهران آغاز شد.

وی با بیان این که پیمانکار جدید پسماند خشک این منطقه با تجهیز ناوگان و تأمین نیروی انسانی فعالیت خود را آغاز کرده است،  گفت: ۱۳۰ نفر نیروی کارگری و آموزش گر در مرکز پسماند خشک این منطقه فعالیت کنند تا ضمن تفکیک از مبدأ و آموزش به شهروندان ساکن در محله های مرکزی شهر تهران، فرهنگ بازیافت را در این بخش از پایتخت ارتقا داده و با کاهش آلودگی های زیست محیطی، مواد خشک با ارزش را به چرخه مصرف بازگردد.

آبادیان با اشاره به این که روزانه حدود ۲۲تن پسماند خشک از منازل، مجتمع های مسکونی، ادارات دولتی و خصوصی، راسته های تجاری، تولیدی ها جمع آوری می شود، افزود: تجهیز کارگاه پیمانکار جدید پسماندهای خشک سطح منطقه در روز شنبه پنجم تیر ماه با حضور ناظرین عالی سازمان، مدیر تفکیک از مبدا، رییس اداره مدیریت پسماند، کارشناسان و ... برگزار شد تا مطابق مفاد دفترچه پیمان با ملحوظ نظر قرار دادن اصول ایمنی، بهداشت فردی، عمومی، محیط و دستورالعمل های ابلاغی ناوگان و نیروی انسانی پیمانکار تجهیز و منطبق شود.

وی عنوان کرد: با عنایت به لزوم رعایت پروتکل های بهداشتی در شرایط فعلی، توزیع ماسک، دستکش، شیلد، گان واقلام ضدعفونی نیز همزمان با تجهیز کارگاه آغاز و در دستور کار مستمر قرار گرفت.
به گفته آبادیان، شهرداری منطقه ۱۱ یک ایستگاه مرکزی و ۱۴ غرفه بازیافت دارد و آموزشگران موفق شده اند در ۶۰ درصد ادارات دولتی و خصوصی سطح منطقه، ۱۲۲ مجتمع مسکونی بیش از ۲۰ و ۵۰ واحدی، دو شهرک نظامی، راسته های تجاری و کسبه ها و تمامی محله های مسکونی آموزش های تفکیک از مبدأ را به ساکنین و ذی نفعان آموزش داده و مشارکت آنان را جلب کنند.

معرفی برگزیدگان نخستین مسابقات گزارشگری ورزشی بانوان شهر تهران
«وحیدرضا انارکی محمدی» شهردار منطقه ۱۵ تهران گفت: آیین اختتامیه نخستین دوره مسابقات گزارشگری ورزشی بانوان مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران به میزبانی منطثه ۱۵ با تقدیر شهردار منطقه  از ۳ گزارش منتخب به کار خود پایان داد.

وی گفت:  نخستین دوره مسابقات گزارشگری ورزشی بانوان پایتخت همزمان با ماه مبارک رمضان با عنوان «طور» که مخفف شعار طهران، ورزش، رمضان است  با استقبال بسیار خوب از مناطق ۲۲ گانه تهران به میزبانی منطقه ۱۵ به اجرا درآمد.

به گفته وی، این برنامه خلاقانه به پیشنهاد ورزش بانوان منطقه ۱۵ به معاونت بانوان سازمان ورزش شهرداری تهران مطرح شد که پس از تایید و تهیه دستورالعمل به مناطق ۲۲ گانه تهران ابلاغ شد.

محمدی اضافه کرد: در این دوره از مسابقات شرکت کنندگان به صورت مجازی با ارسال کلیپ ۹۰ ثانیه ایی از گزارش خود از یک رویداد یا مسابقه ورزشی در سه رشته انتخابی فوتبال، بسکتبال و والیبال به رقابت با هم پرداختند.

وی با اشاره به اینکه کلیپ ها برای داوری به منطقه ۱۵ ارسال شد، افزود: آثار جمع آوری شده در دو مرحله معرفی تکنیکها و تاکتیک های ورزشی و نحوه گزارشگری توسط داوران پیشکسوت این سه رشته ورزشی ارزیابی شد که در نهایت ۳ گزارش به مرحله نهایی راه یافت.

شهردار منطقه ۱۵ اضافه کرد: هدف از برگزاری این رقابتها ایجاد شور ونشاط بین شهروندان وترغیب شهروندان به کسب دانش در خصوص رشته  های مختلف ورزشی است.

توسعه شبکه آبیاری مکانیزه در بوستان جنگلی سرخه حصار

«مجتبی شکری» شهردار منطقه ۱۳ تهران از اجرای طرح توسعه شبکه آبیاری مکانیزه با افزایش تعداد مخازن ژئو ممبراین در پارک جنگلی سرخه حصار خبر داد.

وی درباره اجرای طرح توسعه شبکه آبیاری بوستان جنگلی سرخه حصار گفت: این بوستان با قدمت بیش از نیم قرن از گذشته به‌صورت کاملا سنتی و با استفاده از شبکه نهرهای خاکی آبیاری می‌شد که با شروع احداث، تجهیز و راه‌اندازی مخازن ذخیره آب ژئوممبران و اجرای شبکه انتقال آب خام در بخش وسیعی از پارک جنگلی سرخه حصار توانستیم تا حدود زیادی شبکه آبیاری پارک سرخه حصار را از روش سنتی خارج  و به سمت مکانیزه شدن سوق دهیم.

وی افزود: در این طرح به جهت بالابردن راندمان آبیاری و پوشش دهی کامل پارک، مخازن ژئوممبران اصلی به تعداد ۱۵ عدد مخزن ذخیره، به حجم ۱۶ هزارو ۴۰۰ متر مکعب و ۷  حلقه چاه با دبی ۱۱۰  لیتر بر ثانیه احداث شده است.

شهردار منطقه ۱۳ ادامه داد: ضمن اتصال تمامی چاه ها به مخازن،  این  مخازن به صورت رینگ طراحی شده اند.
او یادآور شد: طرح اتصال به شبکه تحت فشار جهت پوشش ۵۰ هکتار از درختان سطح پارک که به روش تانکری آبیاری می شوند در آینده نزدیک در دستور کار قرار دارد.

برگزاری نمایشگاه «اراده‌ها روشن، سیگارها خاموش»  
نگارخانه آفرینش نور مجتمع فرهنگی هنری نور نمایشگاه مجازی پوستر با عنوان «اراده‌ها روشن، سیگارها خاموش» را به مناسبت روز جهانی مبارزه با مواد مخدر در صفحه مجازی این مرکز به نشانی mojtama.farhangi.nour@ برپا کرده است.
این نمایشگاه با مشارکت ستاد مبارزه با مواد مخدر و با هدف آشنایی بیشتر کابران مجازی به ویژه قشر نوجوان و جوانان با خطرات بی‌شمار مصرف مواد مخدر که امروزه گریبان‌گیر جوامع مختلف شده است، برگزار شده است.

آگاه‌سازی خانواده‌ها از اعتیاد در نمایشگاه مجازی «یاریگر هم باشیم»
فرهنگسرای خانواده به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر با مشارکت ستاد مبارزه با مواد مخدر نمایشگاه «یاریگر هم باشیم» را
از پنجم تا ۱۲ تیر در صفحه مجازی این مرکز به نشانی Farhangsara_khanevade@
برگزار کرده است.  
این نمایشگاه به منظور آگاه‌سازی خانواده‌ها به‌ ویژه نوجوانان و جوانان از آسیب‌ها و اثرات زیانبار مصرف مواد مخدر در جامعه و نقش مخرب این معضل اجتماعی بر بنیان خانواده‌ها و چگونگی پیشگیری از افزایش ابتلا به اعتیاد در جامعه و راه‌های مختلف مبارزه با آن برپا شده است.
از سوی ستاد مبارزه با موادمخدر شعار سال ۱۴۰۰ با عنوان «یاریگران زندگی- مشارکت اجتماعی- پیشگیری از اعتیاد» اعلام شد.  
مجمع عمومی سازمان ملل در سال ۱۹۸۷ میلادی، ۲۶ ژوئن مصادف با پنجم تیر را به عنوان روز جهانی مبارزه با سوء مصرف و قاچاق مواد مخدر نامگذاری کرد و مقرر شد همه کشورها ضمن ارائه فعالیت‌های صورت گرفته، نسبت به تقویت اقدامات و همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی برای دست یابی به جهانی عاری از اعتیاد و مصرف مواد تلاش جدی کنند.  

برگزاری کارگاه «جمعه صمیمانه با خانواده»

کارگاه «جمعه صمیمانه با خانواده» ۱۱ تیر ساعت ۱۰ در فرهنگسرای خانواده برگزار می‌شود. 

این برنامه با هدف گسترش فرهنگ آرامش و مهربانی در روابط فردی، اجتماعی و خانواده به موضوعاتی همچون «صمیمیت‌های زندگی زناشویی همراه با تمرین و بازی» و «کافه بازی ویژه کودکان یک تا هفت سال» با حضور نرگس لطفی (روانشناس و تسهیلگر) و فاطمه اسماعیلی (کارشناس تکنولوژی آموزشی) اختصاص دارد. 

خانواده مهمترین نهادی است که می‌تواند نیازهای عاطفی افراد را برطرف کند وقتی صمیمیت در میان اعضای خانواده افزایش پیدا کند نشاط و آرامش در خانواده بیشتر و باعث ایجاد تمرکز و مدیریت صحیح در برابر بروز مشکلات احتمالی می‌شود و شاهد شور و اشتیاق زندگی، روابط سالم، تعاملات مثبت و تجربه صمیمیت و تقویت احساس عشق، اطمینان و امنیت در بین اعضای خانواده هستیم.

کارگاه «جمعه صمیمانه با خانواده» با ظرفیت محدود ۴۰ نفر برگزار می‌شود و علاقه‌مندان برای ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره تلفن ۸۸۷۱۲۸۳۹ و ۰۹۲۲۰۲۷۶۱۶۷ تماس بگیرند.

برچسب‌ها شهرداری منطقه سه تهران دوچرخه‌سواری بیدود شهر تهران مدیریت شهری سیگار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرداری منطقه سه تهران دوچرخه سواری بیدود شهر تهران شهرداری منطقه سه تهران دوچرخه سواری بیدود شهر تهران مدیریت شهری سیگار مبارزه با مواد مخدر جنگلی سرخه حصار شهردار منطقه ویژه دوچرخه شبکه آبیاری پسماند خشک مسیر ویژه شهر تهران تهران گفت جمع آوری منطقه ۱۵

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۸۲۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از بین رفتن کلونی‌های معتادان متجاهر در تهران

شهردار تهران با بیان اینکه مناطق جنوبی پایتخت فوق‌العاده باارزش هستند و باید به آنها توجه کرد، گفت: ما بدهکار مردم هستیم و برای خدمت به آنها تلاش می‌کنیم.

به گزارش ایسنا، دیدار مردمی شهردار تهران با شهروندان محله یافت‌آباد در مسجد جامع چهارده معصوم این منطقه برگزار شد.

علیرضا زاکانی شهردار تهران در این مراسم با اشاره به اعتراض دانشجویان آمریکا و اروپا نسبت به جریان نفرت‌انگیز صهیونیستی، اظهار کرد: هرچه جلوتر می‌رویم و آثار انقلاب ظهور و بروز پیدا می‌کند، حقانیت انقلاب اسلامی و جریان مقاومت بیشتر ظاهر می‌شود.

زاکانی ادامه داد: ما زمانی می‌توانیم بیان کنیم به سرمنزل مقصود رسیدیم که بتوانیم آنچه که انقلاب اسلامی به دنبال آن بود را در داخل کشور محقق کنیم و الگویی برای تکثیر و شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی را فراهم کنیم. باید ایران را به گونه‌ای بسازیم که تبدیل به یک الگو برای حقانیت و درستی شعارهای انقلاب اسلامی شود. آن زمان می‌توان به تکثیر جریان انقلاب اسلامی در منطقه و جهان امیدوار بود.

شهردار تهران با اشاره به اینکه یکی از شعارهای انقلاب اسلامی «عدالت» است، ادامه داد: عدالت ارزش مطلق است. عدالت یعنی میدان بهره‌مندی و فعالیت برای همه برابر قرار گیرد. قبل از انقلاب مرفهین بی‌درد حق کوخ‌نشین‌ها را می‌خوردند. امام راحل در این‌باره فرمودند؛ من یک موی کوخ‌نشینان را به کاخ نشینان نمی‌دهم. رهبر انقلاب هم بیان کردند که عدالت ارزش مطلق و غایت مسیری است که خداوند به آن وعده داده است. مشروعیت ما در گام نهادن در مسیر عدالت است. 

زاکانی تصریح کرد: اولین گام عدالت، ایجاد فضای فعالیت برای همه است تا هرکسی مناسب با استعدادش تلاش و کوشش کند. گام دوم این است که در این مسیر امکانات لازم برای دویدن را برای همه فراهم کرد. گام سوم عدالت توجه به افرادی است که عقب مانده‌اند. نباید اجازه داد عده‌ای زیر چرخ دنده‌ها له شوند. هیچ کس در نظام اسلامی نباید استعدادش تلف شود. به همه آحاد ملت باید توجه شود.

وی با بیان اینکه کمتر از سه سال از شروع به کار ششمین دوره مدیریت شهری گذشته است، افزود: سعی کردیم تهرانی که تحویل خواهیم داد با آنچه تحویل گرفته‌ایم، متفاوت باشد. زمانی بیشترین خدمات و امکانات در نیمه شمالی تهران متمرکز بود. تلاش کردیم فاصله بین شمال و جنوب را کم کنیم. از مرداد سال ۱۴۰۱ پویش «امیدوافتخار» را آغاز کردیم تا هر هفته در یکی از مناطق ثمره خدمات را تقدیم شهروندان کنیم. تا امروز حدود ۱۲۰ پویش برگزار شده است.

زاکانی ادامه داد: یکی از رویدادهای «امیدوافتخار» که در منطقه ۱۸ برگزار شد، افتتاح ۳.۷ کیلومتر از بزرگراه شهید بروجردی بود. این پروژه سال‌ها رها شده بود. در مدیریت شهری قبلی روی بعضی از پل‌ها خاک ریخته بودند و می‌خواستند روی آن درخت بکارند! چون تصور نمی‌کردند، بتوان این پروژه‌ها را دنبال و تکمیل کرد.

هزینه‌کرد ۱۷۸ هزار میلیارد تومانی برای ۱۰۰ پروژه نخست پویش  «امیدوافتخار»

وی با اشاره به هزینه‌کرد اعتبارات برای تکمیل پروژه‌های شهری، تصریح کرد: برای تکمیل صد پروژه نخست پویش  «امیدوافتخار»، بالغ بر ۱۷۸ هزار میلیارد تومان هزینه شده است. بالای ۸۰  درصد این پروژه‌ها در مدیریت شهری ششم آغاز شده و کسر قابل توجهی از آن‌ها متعلق به مردم جنوب پایتخت و پایین خط میدان انقلاب است.

خروج منطقه۱۸ از بن‌بست حمل و نقلی با تکمیل ادامه بزرگراه «یادگار امام»

شهردار تهران با یادآوری آنکه یکی از مشکلات منطقه ۱۸ با توجه به همه استعدادها، این بود که در «بن‌بست» حمل‌ونقلی قرار داشت، اضافه کرد: به همین دلیل پروژه تکمیل ادامه بزرگراه «یادگار امام» آغاز شد. این بزرگراه به‌زودی به بزرگراه شهید بروجردی متصل و در نهایت به آزادراه ساوه مرتبط خواهد شد. به این ترتیب مناطق ۹ و ۱۸ از شرایط بهتری در حوزه حمل‌ونقل بار و مسافر برخوردار می‌شوند.

به گزارش سایت شهر؛ زاکانی تصریح کرد: انشاالله امیدواریم امسال پروژه امتداد یادگار امام تا میدان فتح افتتاح شود و شرایط جدیدی را برای منطقه ۱۸ فراهم کرده و بخشی از محرومیت در این منطقه رفع شد. همچنین بخش قابل توجهی از پروژه باغ‌راه حضرت زهرا(س) هم امسال افتتاح می‌شود. همین حالا چند پیمانکار با هم در این پروژه در حال فعالیت هستند. باغ‌راه حضرت زهرا(س)، به طول  ۹.۵ کیلومتر دو منطقه ۱۷ و ۱۸ را به هم متصل کرده و یک محل بی‌دفاع شهری را به فضای سبز و دیگر کاربری‌های فرهنگی و تفریحی بدل می‌کند.

هزینه‌کرد پنج همتی برای پروژه‌های محلی در منطقه ۱۸

وی اضافه کرد: آن‌طور که شهردار منطقه ۱۸ گزارش داده است، در این ۲ سال، بالغ بر پنج همت پروژه‌های محلی در منطقه ۱۸ افتتاح شده است. مناطق جنوبی پایتخت، فوق‌العاده باارزش هستند و باید به آنها توجه کرد. ما بدهکار مردم هستیم و تمام تلاش خود را برای خدمت به آنها انجام می‌دهیم. اما به دعا و پشتیبانی مردم برای خدمت و آبادانی نیاز داریم.

شهردار تهران با اشاره به اجرایی شدن پویش «من شهردارم»، تصریح کرد: سال ۱۴۰۱، شهروندان بالغ بر ۱۳۰۰ پروژه توسعه محلی را به ارزش ۴هزار میلیارد تومان انتخاب کردند. سال گذشته اغلب این پروژه‌ها به اتمام رسید. ۳۵۰ هزار نفر از شهروندان در پویش «من شهردارم» شرکت کردند. سال ۱۴۰۲، میزان مشارکت مردم در پویش «من شهردارم» به یک میلیون و سیصد و پنجاه هزار نفر رسید. آنها بالغ بر ۳هزار و سیصد پروژه را به ارزش حدود ۸ همت انتخاب کردند. این پویش نمودار روشنی از مدیریت مشارکتی و پیوستگی به متن جامعه است.

از بین رفتن کلونی‌های معتادان متجاهر در تهران

زاکانی به طرح ساماندهی معتادان متجاهر هم اشاره کرد و گفت: در روددره فرحزاد، شوش، هرندی و برخی مناطق دیگر، عده‌ای با شرایط بدی در حال زندگی بودند. بعضی‌ها در دوره قبل معتقد بودند نباید کاری به معتادان متجاهر داشت و این نوعی زیست شهری است! ما اما نسبت به این آسیب اجتماعی بی تفاوت نبودیم. امروز هیچ محل تجمعی برای معتادان متجاهر در تهران باقی نمانده است. ممکن است چند معتاد متجاهر گوشه‌ای از شهر رها شده باشند؛ که ما به دنبال ساماندهی همه آنها هستیم. با همکاری دولت و شهرداری یک کار مشترک در زمینه آسیب‌های اجتماعی شروع شده است. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک
  • دوچرخه سواران قزوینی راهی مسابقات قهرمانی آسیا می‌شوند
  • زاکانی: تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است
  • اتوبان شهید خرازی باز شد
  • رکابزنی مسیر مهریز تا مشهد با شعار ورزش و سلامتی، کتاب و دانایی
  • اتوبان شهید خرازی بازگشایی می‌شود
  • امکان تامین نهاده دام و طیور با کشت فراسرزمینی/می توان هاب غذایی منطقه شد
  • از بین رفتن کلونی‌های معتادان متجاهر در تهران
  • کاهش کودکان کار در پایتخت 
  • جمع آوری ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی در پویش «مسیرسبز- ایران پاک»